Gálicz Péter

Kalmár Ákos végül nyolcadik lett a. 6 hours agoMaradt csattanó az úszószámok utolsó napjára.


Pin By Sophie Verle On Vicces Hun Humor Funny

Volt amikor sikerült dobogó közelbe is kerülni így végig az aranyéremért voltak harcban.

. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban -. Július 30-án csütörtökön elérkeztünk a 19. Hazatérhet egy légiós Dzsudzsák maradhat.

Helyen zárt a mezőny egy része a hőség és a. Gálicz Péter kiválló úszással a harmadik helyen végzett a nyílt vízi 25 kilométeres versenyben a Lupa-tavon. Leginkább saját magamat leptem meg ezzel az eredménnyel nem számítottam rá nem találok szavakat.

A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét szerezte a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első. A medencés úszók között Milák Kristóf.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. The 22-year-old Hungarian swimmer finished 139 seconds behind. Michael Schumachert soha többé nem fogjuk élve látni.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos - aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban - a nyolcadik helyen zárt. Kalmár Ákossal a táv felénél elléptek egy 8-10 fős élbollyal. Elképesztő hajrával úszott fel a dobogóra a magyar versenyző.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. A férfiak 25 kilométeres számát az olasz Dario Verani nyerte miután lehajrázta a legutóbbi két világbajnokságon aranyérmes francia Axel Reymondot. Ha rappresentato lUngheria agli europei di nuoto di Budapest 2020 disputati nel maggio 2021 presso il Lago Lupa classificandosi diciassettesimo nella 10 km e ottavo nella 25 km.

View the profiles of people named Gálicz Péter. A mezőny másik magyar tagja Kalmár Ákos a nyolcadik helyen zárt. 473 views 57 likes 19 loves 0 comments 1 shares Facebook Watch Videos from FINA Budapest 2022.

Gálicz Péter bronzérmet szerzett a nyíltvízi úszók 25 km-es versenyszámában a Magyarországon zajló vizes vb-n. Rangadóval kezd az FTC kisorsolták a 20222023-as idény menetrendjét. 6 hours agoGálicz Péter és Kalmár Ákos a táv felénél ellépett egy nyolc-tíz fős élbollyal és végig bírták az iramot.

FINA and Olympic medals 1 0 Gold. Végig bírták az tempót sőt sokáig az aranyéremért úsztak. A bronzérmes Gálicz Péter a célba érkezés után a férfi nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a vizes világbajnokságon a budakalászi Lupa-tónál 2022.

Csúnya véget ért a kubai műugró gyakorlata videó. 6 hours agoElképesztő bravúr. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első világversenyén szerepelt ebben a szakágban a nyolcadik helyen zárt. Results Medals Profile Personal Best Results. A szám másik magyarja Kalmár Ákos aki első.

5 hours agoGálicz Péter reggel hét órakor ugrott a Lupa-tó vizébe majd öt órás úszás után világbajnoki bronzérmet szerzett. Gálicz Péter bronzérmet nyert nyíltvízi úszók 25 kilométeres férfi versenyében a hazai rendezésű vizes világbajnokságon. 6 hours agoVizes vb 2022 - Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

Gálicz Péter bronzérmet nyert 25 kilométeren. Péter Gálicz finished third with an extraordinary finish. Péter Gálicz 25 de junio de 2000 es un deportista húngaro que compite en natación en la modalidad de aguas abiertas.

Y añade el enlace en español. Gálicz Péter a harmadik helyen ért célba a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyén a Lupa-tavon. The second place went to the former defending champion.

4 hours agoPéter Gálicz 25 giugno 2000 è un nuotatore ungherese specializzata nel nuoto di fondo. The race was won by Italian Dario Verani. Facebook gives people the power to.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Ganó una medalla de bronce en el Campeonato Mundial de Natación de 2022 en la prueba de 25 km. Úgy készültem majd hogy azt mondom jó kis verseny volt tetszik ez a hatodik-nyolcadik hely de bronzéremre nem készültem.

A versenyt óriási hajrával az olasz Dario Verani nyerte meg a francia Axel Reymond előtt míg a szám másik magyar indulója Kalmár Ákos a nyolcadik helyen ért célba. Három magyar indulóért szoríthattunk a nőknél Rohács Rékáért a férfiaknál pedig Kalmár Ákosért és Gálicz. Az olasz Dario Veranit és a francia Axel Reymond-t követve a harmadik helyen úszott célba több mint 5 órányi küzdelem után Gálicz Péter a budapesti úszó-vb 25 km-es nyílt vízi számában a városhatárban fekvő Lupa-tavon.

A váltó ezüstérme után ezúttal Gálicz Péter nyert bronzérmet a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében a Lupa-tavon. 6 hours agoNB I. Swipe or use arrows to view full table Swipe horizontally to view full table Event Time.

Gálicz Péter bronzérmet nyert a nyíltvízi úszók 25 kilométeres versenyében csütörtökön a Lupa-tavon rendezett világbajnokságon. Gálicz éremért harcol 25 km-en élő hírfolyam. Helyen ért célba Gálicz Péter pedig történelmi bronzérmet szerzett.

A számban szintén elindult Kalmár Ákos a 8. 6 hours agoA Ferencváros úszója megszerezte a magyar küldöttség negyedik érmét. What a finish.

A maratoni versenyszámban három honfitársunknak is szoríthattunk. A legfrissebb hírek itt Erővel Gálicz bírta jobban és a harmadik helyen ért célba a Ferencváros úszója. Join Facebook to connect with Gálicz Péter and others you may know.

Rohács Réka és Kalmár Ákos a 8. 4 hours agoPéter Gálicz won the bronze medal at the Hungarian World Aquatics Championships in the 25 km open water swimming. Gálicz Péter bronzérmes 25 kilométeren.

A versenyt az olasz Dario Verani nyerte nagy hajrával másodikként a legutóbbi két vb-n aranyérmes francia Axel Raymond csapott be a célba. Végül Gálicz Péter hajrázott jobban és a bronzérmet érő harmadik csapott célba. FINA világbajnokság úszóprogramjainak utolsó napján került megrendezésre a női és a férfi 25 kilométeres nyílt vízi úszás.

A Magyarországon rendezett vizes világbajnokság nyíltvizi úszásának utolsó napján rendezték a leggyilkosabb a 25 km-es távot. A 22 éves Gálicz a magyar küldöttség negyedik érmét. When you realize you won a bronz in the 25km by Peter Galicz Az.


Pin By Samu Szilvia On Hazassagi Evfordulo Diaper Cake Cake Desserts


2 Amazing Winter Paintings 2 Csodalatos Teli Tajkep Winter Painting Lake Sunset Painting


Pin Em The Best Military Diorama S And Vehicles


Pin By Erika Bogdan On Macsesz Easter Paintings Animals Animal Gifs

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel